Leiderschapscoaching

Wat wil jij verbeteren?

Herken jij dit? scroll dan verder

Ontwikkel je persoonlijke leiderschapsstijl:

Leiderschapscoaching

Vraag jij je af of je wel goed genoeg bent of wanneer je ‘door de mand valt’. Maar is dat wel zo? Je voelt een enorme druk te moeten presteren in je (zelfsturend)team, of steeds opnieuw zie je anderen uiteindelijk de aandacht naar zich toetrekken. De verwachtingen over jou zijn hoog. In je omgeving zie je het ene na het andere succesverhaal. Maar hoe hou jij alle ballen hoog? Wat is er over van je ambities? Ben je waar je wil zijn?

Met jouw persoonlijke leiderschapsstijl lukt het je om je staande te houden op een manier die het beste bij je past. Je hoeft niet perse een leidinggevende functie te hebben om leiderschap te tonen. Het gaat namelijk over hoe je jezelf presenteert en je authenticiteit positief en vol zelfvertrouwen inzet.

Leiden met authentieke persoonlijkheid

Pieker niet langer over wat anderen van je denken, maar claim jouw plek in het team door te leiden met je authentieke persoonlijkheid en haal het uiterste uit je eigen capaciteiten.

Wat zijn jóuw drijfveren?

Jij bent wie je bent, maar kunt wel wat hulp gebruiken om jezelf weer te vinden. Aan de hand van vragen als ‘Wat drijft me?’ en ‘Wat zijn mijn valkuilen?’ ga je aan de slag met zelfreflectie. Zo kom je erachter welke verborgen vaardigheden en talenten je kunt inzetten voor de betere versie van jezelf. Je hebt de capaciteiten en vaardigheden al in je om jezelf te ontwikkelen en je onzekerheden te overwinnen. Wij begeleiden je en bieden je nieuwe inzichten om zo het zelfvertrouwen te krijgen waar je mee kunt uitgroeien tot een krachtig persoon.

Ons specialisme is naar jou te luisteren en daaruit te filteren wat jij zelf al in huis hebt om je authenticiteit terug te vinden en jezelf te coachen naar waar je wilt zijn. We zijn ervan overtuigd dat het niet belangrijk is wat wij brengen, maar dat we je helpen om jouw overtuigingen, belemmeringen en overwegingen in kaart te brengen. Jij hebt de capaciteiten en vaardigheden al in je om jezelf te ontwikkelen en je onzekerheden te overwinnen. Wij begeleiden je en bieden je nieuwe inzichten om zo het zelfvertrouwen te krijgen waar je mee kunt uitgroeien tot een krachtig persoon.

Coaching naar je authentieke zelf

De inhoud en aanpak van een individueel coachingstraject verschilt van persoon tot persoon. Globaal kun je de volgende onderdelen verwachten van ons:

Intake

Doel van deze intake is om onder andere:

  • kennis te maken met elkaar
  • je vraagstelling en daarmee jouw doelstellingen voor coaching helder te krijgen
  • de voor jou gewenste situatie te formuleren
  • algemene informatie over werkwijze, aanpak en wat verder nodig is te ontvangen


De intake is vrijblijvend en duurt ongeveer 1 uur. Aan het einde bepaal je samen met je coach of we een offerte zullen opstellen. Indien je werkgever jouw coachingstraject betaalt en je hiervoor een offerte nodig hebt, stemmen we samen af wat we wel en niet opnemen in de tekst.

Coachingssessies
Met je coach stem je aantal en frequentie af, als richtlijn kun je 5 tot 7 sessies aanhouden. Veelal zit er 4 weken tussen de verschillende sessies, waardoor je voldoende tijd hebt om het geleerde in de praktijk te brengen en te oefenen.

Methodiek
De coachingssessie bestaat uit een gesprek tussen jezelf en je coach.

Duur: 1 tot 1,5 uur
Locatie: in overleg te bepalen
Tussentijds verzorg je opdrachten en/of schrijf je reflectieverslagen (in overleg)
Tarief: particulier: €125,- incl. btw, bedrijven: €150,- excl. btw

Afronding
Je kiest samen met je coach hoe je het traject afrondt. Indien je werkgever de coaching voor je betaalt, spreken we duidelijk af wat en op welke wijze je terugkoppeling geeft aan je werkgever. De coach zal nooit zonder jouw toestemming informatie delen.

Wij blijven graag op de hoogte van jouw ontwikkeling en je resultaten, daarom nemen wij sowieso na twee maanden contact met je op om dit te bespreken en samen te reflecteren op jouw traject.