Uit de lockdown

Afgelopen jaar hebben veel mensen zichzelf leren kennen op een manier die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Daar waar veel waarde werd gehecht aan bepaalde privileges veranderde dat door corona ingrijpend. Auto van de zaak vs thuiswerkplek, contact met collega’s vs contact met het gezin, kantoortuin vs achtertuin en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We hebben het afgelopen jaar de tijd gekregen om meer naar onszelf te kijken en minder te laten leiden door de waan van de dag. Meer mensen zoeken bijvoorbeeld een woning buiten de drukke stad, nu thuiswerken steeds vanzelfsprekender zal worden de komende jaren. En nu we minder naar kantoor gaan, lijkt kleding minder belangrijk te worden als statussymbool. Want ja, een driedelig pak zit toch niet zo lekker tijdens het Zoomen toch? We zijn veranderd.

Het gemis aan contact met de ander staat nog wel steeds hoog in lijstjes met nadelen in tijden van een lockdown en de overheidsmaatregelen met betrekking tot een anderhalve meter samenleving.

Vanuit het gevoel om meer verbinding te maken met de ander zijn we dit jaar goed naar onszelf gaan kijken en ook in actie gekomen. We geven inmiddels onze trainingen online. individuele coaching gaat via Teams, Skype, Zoom of via een ander digitaal kanaal. We reizen niet meer het hele land door om een klant te adviseren hoe deze het klantcontact het beste kan inrichten. We doen het anders in 2020.

En de komende jaren gaan we hiermee door. Met duidelijke en transparante teksten, strakke vormgeving, nieuw logo en een persoonlijke aanpak willen wij graag voldoen aan jouw wensen en behoeften voor ondersteuning. Want die persoonlijke aanpak is nooit in lockdown geweest.

Delen:

Diensten