Werk in uitvoering

De afgelopen vijf jaar hebben wij veel bedrijven en particulieren in beweging gekregen om het gewenste resultaat te bereiken. Maar nu is het de beurt aan ons om in beweging te komen.

Na vijf jaar vinden wij het tijd om onszelf te vernieuwen. Een andere naam, een nieuw logo en gewijzigde huisstijl is wat wij willen. Maar hoe doe je dat?

Er zelf weer aan beginnen, levert waarschijnlijk ook hetzelfde resultaat op. Dat schiet dus niet op. We komen al snel tot de conclusie dat we ondersteuning nodig hebben bij dit traject. Het afgelopen jaar hebben wij, samen met Bram van der Velde en Mick Brookman, hard gewerkt aan de nieuwe website van The CoachStation.

En dat is best een proces geweest. Alles wat wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld, hebben we in eigen beheer gedaan. Daar zijn we al die jaren ook echt trots op geweest. Foto’s en teksten op website en socials hebben wij zelf gemaakt en dan voelt het toch alsof je van je kindje afscheid neemt.

Inmiddels zitten we in de eindfase van dit proces en een andere naam, een nieuw logo en een gewijzigde huisstijl zijn het gevolg van dit creatieve proces dat wij de afgelopen maanden hebben doorlopen.

Om in beweging te komen en blijven hebben wij ook ondersteuning nodig. Wij begrijpen daardoor heel goed als jij hulp nodig hebt om je dromen, wensen of resultaten te realiseren.

Schroom niet om die hulp van professionals in te roepen. Zij laten jou waarschijnlijk ‘blinde vlekken’ zien en daardoor wel het maximale haalt uit jouw inspanningen. Veel succes in jouw zoektocht naar een professional.

 

Delen:

Diensten