Dag Oud Hallo Nieuw

We hebben al een paar coachstories geschreven over onze overgang naar een nieuwe naam, nieuwe huisstijl en onze nieuwe website. Over exact 12 uur na het publiceren van dit bericht is dit ook allemaal een feit. Tijd voor een terugblik, want wat hebben we in al die afgelopen jaren zoal bereikt als The CoachStation? Een korte opsomming:

  • We hebben onze accreditaties behaald voor loopbaan- en ontwikkelcoaching,
  • een aantal grote organisaties mogen we ondertussen tot onze vaste klantenkring rekenen (dank voor het vertrouwen!),
  • ook particuliere cliënten weten ons te vinden voor een persoonlijk coachingstraject,
  • wij zijn specialist in het coachen op de methodiek Motiverende Gespreksvoering, en
  • elke dag weer leren we iets nieuws bij.

 

We zijn dankbaar voor alle kansen, ervaringen en mogelijkheden die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, het heeft ons zoveel opgeleverd! We zijn hierdoor gegroeid als mens, als coach, als trainer en het einde hiervan is nog niet in zicht. Daarom onze diepe dank aan jullie: onze volgers, lezers, klanten, collega’s, partners en families; dank voor alle bijdragen die jullie geleverd hebben om dit samen met ons mogelijk te maken.

Wij sluiten hier dit jaar af en zijn al druk bezig om de kalender voor 2021 in te vullen. Natuurlijk zal dat grotendeels gevormd worden door de inzet voor en bij onze klanten, hopelijk medio het jaar ook weer fysiek. Daarnaast gaan we actief communiceren via deze website, LinkedIn en Instagram, gaan we verder werken aan onze relatie met de Vrijwilligers Centrale in Utrecht, hopen we een bijdrage te leveren aan incasseren met een sociaal gezicht. Zoveel plannen, zoveel te doen en we hebben maar een jaar!

Fijne jaarwisseling, stay safe & maak er een knallend (met kurken, niet met vuurwerk) 2021 van!

Roman Talman & Hans Neijenhuis

 

 

Delen:

Diensten