Over ons

Het maakt ons gelukkig als we jou kunnen laten schitteren

Lees hieronder verder…

Over CoachStation

CoachStation is het samenwerkingsverband tussen Roman Talman en Hans Neijenhuis en is gespecialiseerd in het opstellen, verzorgen, begeleiden en ondersteunen van individuele- én collectieve ontwikkeltrajecten. CoachStation werkt samen met diverse opdrachtgevers, toonaangevende opleidingsbureau’s en gevestigde intermediairs in Nederland.

Interesse?

Andere diensten

Over Roman en Hans

In ons werk staan we voor een heldere en pragmatische aanpak. We kennen elkaar van een grote financiële organisatie waar we allebei werkten als manager. In 2014 besloten we nieuwe richtingen en mogelijkheden te ontdekken. Onze kennis en ervaring hebben we gebundeld. Zo is CoachStation ontstaan.

Het maakt ons gelukkig als we jou kunnen laten schitteren. We maken ons persoonlijk verantwoordelijk voor jouw resultaat en daar verbinden wij onszelf aan. Wij luisteren goed naar je wensen en stemmen daar het traject op af.

Integer, vertrouwelijk en kundig
Wij nemen ons werk en onze professionele verantwoordelijkheid serieus; zo handelen wij vanuit integriteit en volgens de geldende richtlijnen van de overkoepelende beroepsorganisaties waarbij wij aangesloten zijn. Roman is aangesloten bij de Noloc, dit is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Hans is lid van de Nobco, de Nederlandse orde van beroepscoaches.

Toegankelijk voor iedereen
We vullen elkaar aan, Roman vanuit de observatie, Hans vanuit de analyse en helikopterview. In onze leertrajecten lukt het ons altijd om theorie met praktijk en daadwerkelijke dynamiek bij de deelnemers met elkaar te verbinden. Wij willen in onze aanpak laagdrempelig zijn; toegankelijk voor iedereen. Ook evalueren we regelmatig of de gekozen aanpak effectief is. Als het nodig is stellen we bij.

Training als actieve bezigheid
We hebben dezelfde humor en zetten die ook in tijdens de coaching. Een training bij ons is dan ook een actieve bezigheid: we laten je opstaan, bewegen en praktijkgerichte oefeningen doen. Aan het einde van de dag zul je merken dat de tijd is omgevlogen. Geen ellenlange PowerPoints met meer tekst dan op de slides past of gortdroge theorieën. Wij zijn van mening dat je meer leert als je het naar je zin hebt, dus dagen we je uit en zorgen we voor afwisseling. Wij stemmen ons of op wie we voor ons hebben, zodat we het samen leuk hebben.

Waar ontmoeten we elkaar?
In overleg met jou stemmen we samen af waar jij het beste tot je recht komt. Voor de één is dit op een externe lokatie, voor de ander past de omgeving van kantoor beter en natuurlijk is het mogelijk om online samen te werken. In de keuze van lokatie voor onze coaching en trainingen zijn wij daarmee uitermate flexibel.

Roman Talman

“Ik ben coach in hart en nieren. In mijn privéleven coach ik verschillende voetbalteams. Het maakt me gelukkig als ik je op een intuïtieve manier kan helpen. Fouten maken mag, vooral belangrijk is dat je de wil hebt om jezelf te ontwikkelen. Ik bied je vervolgens de juiste begeleiding om je gewenste vooruitgang te realiseren en laat je zien hoe je dat moet aanpakken.”

“Maar ik ben ook ervaringsdeskundige op het gebied van career coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik werkte namelijk zelf jaren als leidinggevende en zat uiteindelijk in een vast patroon. Ik vond geen uitdaging meer in mijn werk dat elk jaar dezelfde cyclus had. Door de switch te maken van werken in loondienst naar zelfstandig coach, heb ik mijn eigen loopbaan weer in beweging gezet. Ik ken het belang van ontwikkeling en weet daarmee wat het van jou vraagt.”

Direct contact opnemen? Bel mij op: 06 252 052 70

 

Hans Neijenhuis

“Ik ben altijd gefascineerd door het gedrag van mensen. Waarom zeggen we wat we zeggen en wat voor effect heeft dat? Hoe gedragen we ons individueel en in gezelschap? En ik ben van huis uit nieuwsgierig. Deze combinatie maakt de mens als werkterrein heel interessant. Ook ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet hoe mooi het is om meer bewust te worden van jezelf en wil bij jou vooral bereiken dat je je meer bewust wordt van je eigen mogelijkheden.”

“Net als Roman maakte ik de carrièreswitch van manager naar zelfstandig coach. Als manager voelde ik mij regelmatig tussen twee vuren en kwam uiteindelijk zelf in een loopbaantraject terecht. Ik moest nadenken over wat mij werkelijk drijft en van daaruit begon ik aan verschillende coachingsopleidingen. Ik leerde over de opbouw van ons zelfbeeld, persoonlijkheidstypes en werking van het onderbewustzijn. Door mijn persoonlijke ontdekkingstocht, ontdekte ik de kracht van coaching én hoe belangrijk veiligheid, vertrouwen en een betrokken begeleider is.”

Direct contact opnemen? Bel mij op: 06 144 938 42